Evenimente

Fri
20
Apr

TRATAMENTE INOVATIVE ÎN ONCOLOGIE 2018

Image: 

Conferința TRATAMENTE INOVATIVE ÎN ONCOLOGIE

Editia a 4-a, 18 mai 2018, Centrul de Excelenţă în Medicină Translaţională din cadrul Institutului Clinic Fundeni, Bucureşti

 

Suntem onorați să avem alături personalități din domeniul oncologiei din țară și străinătate, alături de oficialități din Ministerul Sănătății, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale, Casa Națională de Asigurări de Sănătate, și companii farmaceutice reprezentative pentru implicarea lor activă în tratarea cancerului.

Tue
01
Apr

Scoala de pictura pentru medicii pasionati de arta

Image: 

Fiecare copil este un artist.
Problema este cum să rămână un
artist și după ce va crește.

Pablo PICASSO
 
 
 
 
 
 

ART WEEKEND WORKSHOP FOR DOCTORS
TARUS Media în colaborare cu PneArt organizează în perioada 19-22 iunie tabăra de inițiere în pictură pentru medicii pasionați de artă. Evenimentul se va desfășura în Delta Dunării, la Pensiunea Anastasia din Jurilovca.

Îndrumați de un profesor coordonator, participanții vor avea ocazia să descopere legătura dintre medicină și artă, prin tehnicile de pictură aplicate.
 
Înscrierile se fac în perioada 31 martie-2 iunie, în limita a 14 locuri.

Wed
22
Apr

V-ati abonat...ati castigat cu BMJ - editia in limba romana!

Image: 

Dna Dr Elena Popa din Constanta va pleca la Roma, GRATIS, in urma incheierii unui abonament la BMJ.ro. Blue Air si BMJ.ro au premiat-o cu doua bilete de avion pentru vacanta 2009.

Fri
10
Apr

BUSINESS DINNER – “ Oportunitati de finantare in sistemul de sanatate in perioada de criza”

Image: 

Miercuri, 8 aprilie, Tarus Media si BMJ.RO au organizat Cina de business avand ca tema “ Oportunitati de finantare in sistemul de sanatate in perioada de criza”, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

Subscribe to RSS - Evenimente