Colegiul Medicilor din Romania va informeaza

Thu
16
Apr

Satisfacţia profesionalã a medicilor

Image: 

Potrivit sondajului sociologic “Mãsurarea satisfacţiei profesionale a medicilor activi în sistemul de sãnãtate”, realizat la solicitarea Colegiului Medicilor din România, medicii îşi doresc recunoaştere socialã, realizare profesionalã, venituri mari şi respect din partea societãţii.

Thu
08
Jan

Colegoiul Medicilor din România cere Casei Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate rezolvarea problemelor Sistemului Informatic Unic Integrat

Colegiul Medicilor din România (CMR) a solicitat Casei Naţionale de Asigurãri de Sãnãtate (CNAS) rezolvarea problemelor Sistemului Informatic Unic Integrat (SIUI).

Thu
08
Jan

"Gala Sãnãtãţii"

Colegiul Medicilor din România (CMR) va organiza, la începutul lunii februarie 2009, prima ediţie a "Galei Sãnãtãţii".

Thu
27
Nov

Cazurile de malpraxis pot fi rezolvate şi pe cale extrajudiciarã

Adunarea Generalã a CMR, reunitã în 3-4 octombrie 2008, a solicitat schimbarea actualului sistem de rezolvarea a cazurilor de malpraxis, prin racordarea sa la principii europene.

Thu
27
Nov

Sãnãtatea în urmãtorul mandat

CMR a organizat, recent, o dezbatere cu tema “Sãnãtatea în urmãtorul mandat”, la care au participat doar reprezentanţii PSD şi UDMR. “Celelalte partide politice au dovedit cã sãnãtatea nu este un subiect de interes pentru ele, cu puţin timp înainte de începerea campaniei electorale.

Thu
27
Nov

CMR a cerut retragerea proiectului privind organizarea secţiilor de ATI

CMR a solicitat retragerea imediatã a proiectului de ordin privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare din cadrul secţiilor de anestezie şi terapie intensivã, analizarea sa în grupuri multidisciplinare şi în comisiile de eticã, deoarece forma actualã este inacceptabilã, deschide calea cãtre abuzuri şi este de naturã a zdruncina, într-o manierã ireparabilã, încrederea populaţiei, în general, şi a pacienţilor, în special, în corpul medical.

Wed
05
Nov

Colegiul Medicilor din România vă informează

Colegiul Medicilor din România
Luminiţa Vâlcea persoana de contact mailto:luminitavalcea@cmr.ro
CMR va supraveghea vânzarea cabinetelor

Wed
05
Nov

Colegiul Medicilor din România vă informează

CMR are un nou site

Colegiului Medicilor din România îşi relansează site-ul www.cmr.ro.

Sat
25
Oct

Sprijin pentru medicii din Serbia

Colegiul Medicilor din România şi-a exprimat sprijinul pentru Camera Medicalã Sârbã, care a cerut ajutorul organizaţiilor medicale prezente. La ora actualã, Ministerul Sãnãtãţii din Serbia susţine o campanie ce urmãreşte sã interzicã doctorilor din spitalele publice sã lucreze, dupã programul normal, şi în cabinete private. Camera Medicalã Sârbã a solicitat Curţii Constituţionale din Serbia sã scoatã respectivul articol din legea Camerelor de Sãnãtate Profesionale.

Sat
25
Oct

Ţãrile sãrace şi cele bogate sunt afectate de migraţie

Dr. Otmar Klober, secretarul general al World Medical Association, a declarat cã migraţia medicilor este un fenomen ce afecteazã atât ţãrile sãrãce cât şi pe cele bogate.

Pagini

Subscribe to RSS - Colegiul Medicilor din Romania va informeaza