Medicover Rombel devine Synevo

Începând cu luna mai 2004, Medicover Rombel, companie de servicii medicale de laborator, parte a grupului internaţional Medicover, devine marca Synevo. Cu această ocazie, Synevo a anunţat lansarea, în premieră în România, a serviciului de accesare a rezultatelor analizelor de laborator de către medici, direct de pe site-ul oficial al companiei (www.synevo.ro).

Virgil Ivan, Director General Synevo România, afirma: "Extinderea reţelei de laboratoare la scară naţională şi a gamei analizelor ne-au determinat să creăm o nouă categorie specializată pe piaţa românească a serviciilor medicale. Pentru prima dată în România, în luna iunie a.c., Synevo va pune în practică un proiect intrajudeţean de laboratoare pentru serviciile medicale. Concret, în judeţul Suceava, în urma externalizării simultane, prin licitaţie, a serviciilor de laborator a trei spitale (Sp. Judeţean Suceava, Sp. Municipal Rădăuţi şi Sp. Municipal Câmpulung Moldovenesc) şi adjudecarea acestor servicii de către compania noastră, s-au creat premisele apariţiei unui asemenea proiect. Proiectul cuprinde o infrastructură modernă, de trei laboratoare intraspitaliceşti, interconectate informaţional şi logistic, astfel încât pacienţii internaţi sau cei din ambulatoriul de specialitate vor avea acces rapid la întreaga paletă de investigaţii oferită de reţeaua noastră de laboratoare."

Lider pe piaţa naţională a serviciilor medicale de laborator, noua divizie colaborează cu 35 de centre/ laboratoare medicale private şi are opt laboratoare în Bucureşti şi în judeţele Cluj, Constanţa, Satu-Mare, Suceava. Oferta de analize se ridică la 250 de investigaţii diferite de laborator de la hematologie, chimie, microbiologie, imunologie până la alergologie şi biologie moleculară.

Rate this article: 
Încă nu sunt voturi
Bibliografie: 
Traducere: 
Autor: