Peste 250 de studenţi din ţară urmează un nou curs de antreprenoriat farmaceutic, iniţiat de GSK

Compania farmaceutică GlaxoSmithKline (GSK) a inaugurat, recent, în cadrul programului GSK - Junior Achievement, cursul de antreprenoriat farmaceutic "Farmacia. Mod de administrare", la care participă, în acest semestru, peste 250 de studenţi din aproape toate facultăţile de farmacie din ţară.

Integrat în programele "GSK pentru Excelenţă", desfăşurate în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Tineretului şi Cercetării, 'GSK - Junior Achievement' se desfăşoară în şase centre universitare româneşti şi vizează familiarizarea studenţilor din ultimul an cu administrarea şi funcţionarea unei farmacii.

Debutat în luna martie, în facultăţile de farmacie din Iaşi, Constanţa, Timişoara, Târgu Mureş şi Bucureşti (din aprilie, şi la Cluj), cursul le oferă studenţilor ocazia de a aplica principiile teoretice studiate în facultate, rezolvând probleme reale ce pot apărea în activitatea unei farmacii. Astfel, ei vor fi mai bine pregătiţi să înceapă o activitate antreprenorială de comercializare a produselor farmaceutice, ca manager de farmacie, ca farmacist diriginte sau ca angajat într-o farmacie.

Rate this article: 
Încă nu sunt voturi
Bibliografie: 
Traducere: 
Autor: