Samsung sponsorizează Organizaţia pentru Copii şi Adulţi cu Nevoi Speciale TREBUIE

Compania Samsung Electronics a organizat, pe 27 septembrie a.c., în Bucureşti, cea de-a treia ediţie a Samsung Running Festival. Este un eveniment sportiv devenit tradiţional, care se desfăşoară în fiecare an, la aceeaşi dată, în mai multe state europene.

Mii de oameni, din ţări diferite, aleargă împreună, simultan, pe un traseu de 5 km, confirmând convingerea Samsung că sportul joacă un rol foarte important în relaţiile interumane, indiferent de vârstă, rasă sau sex. Pentru toţi participanţii a fost organizată o tragere la sorţi cu premii în produse electronice şi electrocasnice Samsung.

Evenimentul a marcat şi implicarea companiei organizatoare într-o acţiune umanitară. Astfel, Samsung a făcut o donaţie în valoare de 5 000 $, constând în obiecte electrocasnice, Filialei Bucureşti a Organizaţiei pentru Copii şi Adulţi cu Nevoi Speciale TREBUIE.

Cu o bogată activitate, de 10 ani, în opt judeţe ale României, Organizaţia TREBUIE desfăşoară trei proiecte majore: integrarea şcolară a copiilor cu dizabilităţi medii şi uşoare; integrarea socio-profesională a copiilor şi adolescenţilor cu dizabilităţi mai serioase; atelier protejat pentru persoanele cu dizabilităţi.

Rate this article: 
Încă nu sunt voturi
Bibliografie: 
Traducere: 
Autor: