Parteneriat între Electrolux România şi Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică

Electrolux România, lider mondial în producerea şi comercializarea de aparatură electrocasnică, anunţă semnarea unui parteneriat cu Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică.

Parteneriatul, iniţiat la nivel internaţional, are ca scop susţinerea programului educaţional "Un cămin mai sănătos". Prin cele două obiective majore ale sale - informarea populaţiei asupra pericolului poluării căminului în care trăim şi formularea de soluţii posibile pentru rezolvarea acestei probleme -, programul trage un semnal de alarmă în privinţa poluării şi prezintă punctul de vedere al medicului specialist asupra afecţiunilor provocate de diverşi factori alergeni (praf, acarieni, polen, fum de ţigară).

În cadrul parteneriatului dintre Electrolux România şi Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică, pe parcursul întregului an se vor desfăşura seminarii educaţionale cu privire la alergii şi la factorii ce le determină, programe de informare a publicului prin intermediul mass media, întâlniri cu pacienţii etc. Una dintre iniţiative s-a şi materializat în sponsorizarea unui eveniment medical devenit tradiţional în ţara noastră - cea de-a 33-a Conferinţă Naţională de Imunologie şi Alergologie, desfăşurată la Cluj, în perioada 18-20 iunie a.c. Compania Electrolux a fost prezentă la conferinţă cu un stand de aspiratoare şi de purificatoare de aer proiectate special pentru a oferi o soluţie de încredere în lupta împotriva poluării casnice şi a afecţiunilor provocate de aceasta (alergii, astm bronşic, probleme respiratorii, rinoconjunctivite).

Noul program se încadrează în conceptul mai larg, promovat de Grupul Electrolux, referitor la protecţia consumatorului, prin dezvoltarea şi promovarea de echipamente electrocasnice care să ne facă traiul de zi cu zi mai sănătos, mai confortabil şi mai plăcut.

Electrolux este cel mai mare producător mondial de aparatură electrocasnică şi echipamente pentru grădină şi pădure. În 2002, vânzările grupului au fost de 133,2 miliarde coroane suedeze. În fiecare an, clienţi din circa 150 de ţări cumpără peste 55 milioane de produse Electrolux, atât pentru uz casnic cât şi pentru uz profesional. Din grupul Electrolux fac parte renumitele mărci AEG, Electrolux, Zanussi, Frigidaire, Eureka şi Husqvarna.

Rate this article: 
Încă nu sunt voturi
Bibliografie: 
Traducere: 
Autor: