Conferinţa Naţională de Chirurgie - Chirurgie Colorectală şi Stomaterapie

În perioada 16-18 mai 2003 s-a desfăşurat, la Sinaia, Conferinţa Naţională de Chirurgie - Chirurgie Colorectală şi Stomaterapie, organizată de Societatea Română de Chirurgie, în colaborare cu Romania Ostomy Patients Support Foundation UK.

Eveniment de un interes deosebit pentru lumea medicală românească, conferinţa a reunit peste 700 de medici specialişti, rezidenţi, asistenţi medicali şi pacienţi din România, Marea Britanie, Israel, Ungaria, Polonia şi Cehia.

În cadrul celor trei secţiuni ale programului - Chirurgie Colorectală şi Stomaterapie (Medici), Asistente Medicale şi Pacienţi Stomizaţi - au fost dezbătute, de către medici specialişti, asistenţi medicali şi pacienţi din Marea Britanie şi România, subiecte de actualitate şi de perspectivă din domeniul chirurgiei colorectale şi stomaterapiei, de maxim interes pentru toate categoriile de participanţi.

Pe întreaga perioadă a conferinţei, în holul hotelului Internaţional din Sinaia a avut loc o expoziţie tehnică medicală, în cadrul căreia companiile producătoare şi distribuitoare de medicamente, aparatură de profil şi consumabile au avut posibilitatea de a-şi prezenta produsele şi serviciile celor peste 700 de participanţi.

Rate this article: 
Încă nu sunt voturi
Bibliografie: 
Traducere: 
Autor: