Abbott Laboratories a prezentat pe Internet un nou medicament erecto-stimulator

Marti, 26 februarie 2002, in cadrul conferintei de presa organizata cu ocazia Congresului European de Urologie, in Birmingham, Marea Britanie, compania Abbott Laboratories a prezentat “live”, pe Internet, un nou medicament cu actiune erecto-stimulatoare, clorhidratul de apomorfina.

Adresa site-ului, ce a permis conectarea directa la lucrarile conferintei, este www.pressevent.com.

Au fost prezentate aspectele ce diferentiaza noul medicament de competitorii sai, precum si avantajul sigurantei pe care respectivul agent pentru tratamentul disfunctiei erectile il ofera pacientilor afectati si de boli cardiovasculare.

Infiintata de dr. Wallace Calvin Abbott acum mai bine de un secol, compania si-a dedicat permanent eforturile ameliorarii starii de sanatate a populatiei din intreaga lume si a cunoscut o dezvoltare continua, concretizata in descoperirea unor medicamente revolutionare pentru prevenirea si tratamentul unui numar mare de afectiuni. Combinind competenta specialistilor din domeniul cercetarii si sintezei de medicamente ori de suplimente nutritive cu a celor implicati in realizarea de echipamente pentru diagnostic, compania ofera solutii integrate pentru majoritatea afectiunilor, inclusiv HIV/SIDA, cancer, diabet, infectii respiratorii, afectiuni pediatrice.

Compania investeste, anual, peste 1 miliard $ pentru cercetare si dezvoltare, in scopul crearii de noi tehnologii in domenii terapeutice cheie.

Rate this article: 
Încă nu sunt voturi
Bibliografie: 
Traducere: 
Autor: