Primul program de educatie pentru sanatatea si igiena habitatului din Romania

In 23 aprilie 2002, Electrolux romania a organizat conferinta de presa prilejuita de lansarea primului program de educatie pentru sanatatea si igiena habitatului din romania, intitulat Un camin mai sanatos.

Prin noul program educational, compania isi propune sa informeze populatia asupra pericolului reprezentat de poluarea propriului nostru camin si sa ofere solutii posibile pentru rezolvarea acestei probleme, apelind la ajutorul medicului specialist. Programul este realizat in colaborare cu asociatia non-guvernamentala Aer Pur si cu membri marcanti ai lumii medicale romanesti, cum sunt prof. dr. I. P. Stoicescu, presedintele Societatii romane de Pneumologie (SRP), conf. Dr. F. Mihaltan, vicepresedinte Aer Pur si SRP, dr. Steluta Mariutan, presedinte al Societatii romane a Medicilor de Familie.

Sustinerea proiectului Un camin mai sanatoss de catre lumea medicala, precum si finantarea lui de catre Electrolux romania au facut posibil acest prim pas in educarea si informarea populatiei pe o tema de larg interes, pe care foarte multi dintre noi o ignora: poluarea de acasa sau de la locul de munca.

Rate this article: 
Average: 2 (1 vote)
Bibliografie: 
Traducere: 
Autor: