Conferinta de presa organizata de Grupul Boiron

Miercuri, 27 septembrie 2000 a avut loc cea de-a treia conferinta de presa organizata de Grupul Boiron in vederea lansarii, in România, a versiunii in limba româna a cartii Homeopatia-Sfaturi de zi cu zi, de Michele Boiron si Alain Payre-Ficot, precum si pentru informarea publicului românesc asupra produselor Boiron care se vor gasi, in iarna aceasta, in farmacii.

Lucrarea mai sus-mentionata este un ghid homeopatic deopotriva la indemâna medicilor si a farmacistilor care recomanda sau comercializeaza produse homeopatice. Deosebit de clara si la obiect, este sistematizata "matematic", s-ar putea spune, astfel incât si un bolnav-cititor neavizat s-ar descurca in aplicarea schemei de tratament prescrise. Prezentarea grafica de exceptie creste sensibil valoarea cartii, ea fiind, asadar, un auxiliar pretios al textului precis, succint, dar complet.
Medicamentele, ce vor primi autorizatia Agentiei Nationale a Medicamentului, sunt patru produse tip "specialitate", pentru tratamentul starilor gripale declarate (Paragrippe), al racelilor banale (Coryzalia), al raguselilor (Homeovox) si al tulburarilor de somn, starilor nervoase ori emotivitatii (Sedatif PC). A fost anuntata, de asemenea, comercializarea unei serii de complemente alimentare din gama Bioptimum, cu diverse indicatii terapeutice (ameliorarea capacitatii de memorizare si a tonusului, atenuarea starilor de stres, slabit, antialergice etc), precum si a ultimelor noutati in domeniu, si anume, gelurile folosite pentru tratarea ranilor superficiale, contuziilor, vânatailor, pielii iritate ori preparatele destinate cu precadere sportivilor.

Rate this article: 
Average: 5 (1 vote)
Bibliografie: 
Traducere: 
Autor: